Bestrating

Of het nu gaat om grote- of kleine bestratingsklussen, wij garanderen een snel en goed resultaat.

Onze ervaren stratenmakers verzorgen diverse grond- en straatwerkzaamheden, waaronder wegbouw, straatwerk en leidingbouw. Ook voor uw bestrating bent u bij Voshaar Grondwerk aan het juste adres. Of het nu gaat om grote- of kleine bestratingsklussen, wij garanderen een snel en goed resultaat.

Uw wensen staan bij Voshaar voorop. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de wensen en mogelijkheden voor uw bestrating project bespreken. Bel daarvoor naar +31 (0) 53 461 96 07 of neem contact op via het contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij het aanleggen van een mooi terras komt veel kijken, denk bijvoorbeeld aan:

  • Leeghalen van uw bestaande tuin
  • Egaliseren van de ondergrond tegen verzakkingen
  • Aanleggen van een terras of gazon

Overkappingen, schuttingen en meer

Wij zijn ook thuis in schuttingen, overkappingen, blokhutten en bergingen. Wilt u daar meer over weten? Bekijk dan www.voshaar-schuttingen.nl of neem met ons contact op!

Andere diensten

Egalisatie

Egaliseren houdt in dat de grond vlak en egaal gemaakt wordt. Het egaliseren van tuinen doen we vooral om verzakkingen te voorkomen.

Tuinaanleg

Het aanleggen of renoveren van een tuin begint meestal eerst met grondwerk. Bij Voshaar Grondwerk zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet.

Sloopwerkzaamheden

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse sloopwerkzaamheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat de klus snel klaar is en het terrein netjes achtergelaten wordt.