Sloopwerkzaamheden

Onze specialisten zorgen ervoor dat de klus snel klaar is en het terrein netjes achtergelaten wordt.

Bij Voshaar Grondwerk verrichten wij diverse sloopwerkzaamheden. Bent u een keer toe aan een uitbreiding van uw woning maar voldoet de vorige uitbouw niet? Of heeft uw een kavel gekocht waar oude schuren van moeten worden verwijderd? Dat kan bij Voshaar allemaal! 

Uw wensen staan bij Voshaar voorop. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de wensen en mogelijkheden voor uw sloopwerkzaamheden bespreken. Bel daarvoor naar +31 (0) 53 461 96 07 of neem contact op via het contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij Voshaar Grondwerk verrichten wij de volgende sloopwerkzaamheden:

  • Slopen van woningen

  • Slopen van schuren

  • Afvoeren van puin

  • Afgraven van grond

  • Egaliseren van terreinen

Containers

Wij zijn ook thuis in het afvoeren van verschillende soorten afval. Denk hierbij aan puin, groen, hout, restafval, bouw & sloopafval en dakafval. Wilt u daar meer over weten? Neem contact met ons op!

Andere diensten

Egalisatie

Egaliseren houdt in dat de grond vlak en egaal gemaakt wordt. Het egaliseren van tuinen doen we vooral om verzakkingen te voorkomen.

Bestrating

Onze ervaren stratenmakers verzorgen diverse grond- en straatwerkzaamheden, waaronder wegbouw, straatwerk en leidingbouw.

Tuinaanleg

Het aanleggen of renoveren van een tuin begint meestal eerst met grondwerk. Bij Voshaar Grondwerk zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet.