Tuinaanleg

Laat uw tuin vakkundig aanleggen door de specialisten van Voshaar Grondwerk.

Het aanleggen of renoveren van een tuin begint meestal eerst met grondwerk. Bij Voshaar Grondwerk zijn we gespecialiseerd in grondwerk en grondverzet. Deze werkzaamheden voeren wij uit door middel van onze ervaren specialisten en professionele machines.

Uw wensen staan bij Voshaar voorop. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij de wensen en mogelijkheden voor uw droom tuinaanleg bespreken. Bel daarvoor naar +31 (0) 53 461 96 07 of neem contact op via het contactformulier

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin komt veel kijken, denk bijvoorbeeld aan:

Overkappingen, schuttingen en meer

Wij zijn ook thuis in schuttingen, overkappingen, blokhutten en bergingen. Wilt u daar meer over weten? Bekijk dan www.voshaar-schuttingen.nl of neem met ons contact op!

Andere diensten

Egalisatie

Bij het aanleggen van een nieuwe bestrating, is het essentieel om de ondergrond te egaliseren. Egaliseren houdt in dat de grond vlak en egaal gemaakt wordt.

Bestrating

Onze ervaren stratenmakers verzorgen diverse grond- en straatwerkzaamheden, waaronder wegbouw, straatwerk en leidingbouw.

Sloopwerkzaamheden

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse sloopwerkzaamheden. Onze specialisten zorgen ervoor dat de klus snel klaar is en het terrein netjes achtergelaten wordt.